Projecten

De toepassingen van onze domotica-technologie kent geen grenzen, bekijk enkele van onze realisaties in binnen- en buitenland. Neem een kijkje in onze projecten die de verscheidenheid en mogelijkheden van onze realisaties laat zien. Allen blinken ze uit in kwaliteit, afwerking en professionaliteit.

Zowel voor residentiële toepassingen in gezinswoningen, villa’s als stadswoningen. Maar ook binnen de zorgsector voor assistentiewoningen als scholen. Zelfs over de grenzen heen, vind je referenties terug van Lambrecht Domotics.

LUXE

Ervaar het ultieme luxe-gevoel in jouw villa dankzij high end toepassingen die voor een exclusieve woon- en leefbeleving zorgen.

RESIDENTIEEL

Gezinsvriendelijke domotica-oplossingen vereenvoudigen je leven zodat je meer tijd over hebt om samen thuis te genieten met je kinderen.

STEDELIJK

Voor wie in een stadswoning verblijft, en kiest voor alle gemak en comfort van automatisatie. Up-to-date blijven, efficiënt leven en werken in de stad.

ZORG

Aangepaste technieken specifiek ontwikkeld voor de zorgsector, zoals dwaaldetectie, oproepsysteem, automatische vergrendeling, sturen van deuren… Om het zo gemakkelijk, toegankelijk en veilig te maken voor de bewoners.

BUITENLAND

Enkele uitzonderlijke domotica totaalprojecten heeft Lambrecht Domotics gerealiseerd in Nederland en Frankrijk.